sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tatuointi

Noin kolmen vuoden ajan haaveilin tatuoinnista ja varmaan viimeiset kaksivuotta tiedossa oli millaisen tatuoinnin haluan. Tatuointia miettiessäni, päädyin nopeasti siihen että haluan neljä tassua.

Joulukuussa aloin sitten miettimään tatuoinnin toteutusta viimeinkin ja kyselin äidiltäni ja tutuilta suosituksia tatuointistudiosta. Eri studioiden googlettelun jälkeen päädyin Studio Black Cat:iin Alajärvellä.

Ennen tatuoimista etsimme vielä paremman mallikuvan googlesta josta tatuointia varten tehtiin siirtokuva. Siirtokuvan ollessa paikalla sain odottaa hetken, ennen kuin aloitettiin tatuoimaan. Itse tatuoiminen kesti noin tunnin.

Tatuoinnin jälkeen jouduin pitämään tunnin kelmua kuvan päällä ennen kuin kävin pesemässä kuvasta ylimääräiset musteet ja muut pois. Tämän jälkeen tatuoinnin kanssa sai aloittaa päivittäisen rasvaamisen.

Ensimmäinen viikko meni useammalla rasvaamisella, mutta loppuaikana rasvasin tatuoinnin kaksi kertaa päivässä ja jos tuntui että rasvauksien välissä tarvitsisi rasvata niin sitten rasvauksia oli useampi päivässä.

Olen todella tyytyväinen tähän tatuointiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti